top of page

Henkilökohtaiset palvelut

Sydämellisesti tervetuloa!

Tutustu tarjontaan ja ota rohkeasti yhteyttä jos haluat kysyä jotain. Laita minulle s-postia hello@giitu.love.

Katso myös kauppa/shop-sivu, sieltä löydät online tuotteita henkiseen kasvuun ja hyvinvointiin.

Tällä hetkellä en valitettavasti ota vastaan uusia yksilöohjausasiakkaita. Yksittäiset ohjaukset ryhmille mahdollisia, ota yhteyttä!

Lämpöisin terveisin,

Monika

Joogatunti tai muu yksilöohjaus

Yksityistunti räätälöidään aina Sinun tarpeita ja toiveita kunnioittaen, tapaamiseen voi kuulua esim. joogaa, meditatiivisia harjoituksia, syvärentoutusta, keskustelua tai energiahoitamista. Voimme pitää tapaamiset myös ulkona luonnossa.

Mitä sinä tarvitset? Kaipaako kehosi huoltoa, toivotko lisää mielenrauhaa tai haluatko tuoda ripauksen henkisyyttä elämääsi? Yksilötunti koostuu harjoituksista, jotka tukevat sinua juuri niillä elämän alueilla, joihin toivot tukea.

90 min kestävään yksilöohjaukseen sisältyy, niin halutessasi, sinulle yksilöllisesti suunniteltu joogan kotiharjoitteluohjelma. 

Minulla on noin 15 vuoden kokemus joogasta, Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Ohjaustyylini on lempeä ja kannustava.

Lähetä minulle s-postia hello@giitu.love ja kerro toiveistasi ja tarpeistasti, niin suunnitellaan sinulle tai ryhmällenne sopiva kokonaisuus.

2

Ohjattu syvärentoutus ja sydäntietoisuus meditaatio

Haluatko ottaa hetken aikaa itsellesi nauttien syvärentoutuksesta? Kaipaatko syvempää yhteyttä sisimpääsi? Toivotko lempeää ohjausta takaisin sydämesi kirkkauteen, mistä intuitiosi kumpuaa?

 

Harjoituksen alussa saat rentoutua syvällisesti ohjatun syvärentoutusharjoituksen avulla. Rentoutuksen jälkeen teemme ohjatun meditatiivisen harjoituksen, lempeästi avaamme ja kirkastamme sitä syvää viisautta mitä sisälläsi kannat.

 

Harjoituksen aikana voidaan keskittyä tiettyyn teemaan, mikäli niin toivot. Teema voi olla joku asia, mikä askarruttaa mieltäsi juuri nyt. Aiheina esim. anteeksianto, myötätunto, rakkaus, suru, rohkeus, irtipäästäminen tai uuden alku. Alussa keskustelemme mahdollisesta teemasta, mitä toivot. 

Harjoituksen jälkeen jää vielä aikaa keskustelulle. Mikäli toivot pitempää keskustelua, ystävällisesti valitse 90 min aika.

Harjoitus voidaan tehdä joko etänä esim. zoom -sovelluksen avulla tai kasvotusten.

3

Sydämen valo -intuitiivinen energiahoito

Sydämen Valo -hoito on lempeä ja tukee sinua henkisessä kasvussasi. Monesti hoidettava lasketuu syvärentoutuneeseen tilaan, mistä on helpompi päästä yhteyteen korkeampaan minään, sydämen hiljaiseen tietoon. Hoidon aikana voit vapautua jännityksistä kehossa ja mielessä, sekä voit saada vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Hoito kohdistuu fyysiseen, mentaaliseen, emotionaaliseen ja/tai henkiseen kehoon, tasapainottaen, puhdistaen ja/tai vahvistaen, riippuen lähtötilanteestasi.

 

Hoito on hellä ja sinulla on mahdollisuus kokea hyvin rakkaudellinen, kokonaisvaltainen hyvän olon tila. 

Hoidon jälkeen jää aikaa keskustelulle. 

Sovi hoitoajasta Monikan kanssa s-postitse hello@giitu.love

Huomioithan, että hoito ei ole lääketieteellinen hoito, eikä se korvaa lääketieteellistä hoitoa. Käännythän lääkärin puoleen, mikäli sinulla on tarvetta lääketieteelliselle hoidolle, kiitos.

4

Luontoyhteys

Luontoyhteysharjoitukset rauhoittavat mieltä, auttavat stressinhallinnassa, lisäävät itsetuntemusta ja tuovat kokonaisvaltaisesti hyvää oloa.

 

Harjoitukset ovat helppoja, eivätkä vaadi  aikaisempaa kokemusta luontoyhteysharjoituksista. Liikumme rauhalliseen tahtiin ulkona luonnossa ja metsässä, osallistujien liikkumismahdollisuuksia huomioon ottaen.

Olen kouluttautunut luontoyhteysohjaajaksi. 

Luontoyhteysharjoitukset sopivat oivallisesti ryhmille, esim. tyky-ryhmille.

 

Harjoitukset tehdään mahdollisuuksien mukaan ulkona, mutta harjoitukset voidaan tehdä myös sisätiloissa. 

Kysy lisätietoja Monikalta, hello(at)giitu.love.

Personalized services

Let's Work Together

Private classes available online and in person!

-Yogaclasses

-Deep relaxation + heart consciousness meditation

-Light of the heart -energy healing session

-Guided nature connection practices

***Check my online SHOP too. There you'll find products to support you on your spiritual journey.

Please contact Monika hello@giitu.love for further information and to let me know your needs and wishes. 

bottom of page